billy 发表于 2002-5-5 02:25:45

城城十指温柔获广告女主角欢心~~

郭 富 城 發 放 「 十 指 溫 柔 」 , 令 曾 經 參 選 二 ○ ○ ○ 年 香 港 小 姐 的 黃 寶 瑤 ( Debbie ) 暈 其 大 浪 , Debbie 更 承 認 城 城 符 合 她 的 擇 偶 條 件 。

昨 日 , 城 城 為 「 無 限 美 」 洗 頭 水 廣 告 舉 行 記 者 會 及 首 播 儀 式 , 身 為 廣 告 中 的 女 主 角 Debbie 亦 有 出 席 , 城 城 更 送 上 藍 色 絲 巾 作 禮 物 , 又 鬼 馬 地 以 歪 音 的 廣 東 話 來 模 仿 Debbie 的 說 話 音 調 ,得 Debbie 笑 逐 顏 開 。

首 次 幫 女 仔 洗 頭
城 城 今 次 遠 赴 越 南 取 景 , 更 親 自 為 Debbie 洗 頭 , 表 現 溫 馨 一 面 。 問 到 Debbie 首 次 跟 城 城 合 作 可 被 他 迷 倒 ? Debbie 笑 言 : 「 佢 好 好 , 又 肯我 。 ( 佢 幫 你 洗 頭 有 乜 感 覺 ? ) 好 舒 服 , 好 浪 漫 ! 」 問 到 城 城 是 否 有 她 的 擇 偶 條 件 ? Debbie 坦 言 : 「 都 鍾 意 呢 類 型 , 佢 好 Nice 又我 跳 舞 同 做 戲 。 ( 佢 學 你 講歪 音 ? ) 我拍 攝 時 都 成 日 講 笑 , 有 傾 有 講 。 」

談 到 洗 頭 一 幕 , 城 城 表 示 : 「 我 咁 大 個 仔 都 係 第 一 次 幫 女 仔 洗 頭 , 因 為 要鏡 頭 前 表 達 至 靚 一 面 , 但 又 唔 可 以泡 整 到 落 佢 件 衫 度 , 所 以 壓 力 好 大! ( 佢 話 你 洗 得 好 舒 服 喎 ! ) 因 為 怕 整 濕 佢 , 所 以 咪 小 心囉 , 反 而 拍 到 我 溫 柔感 覺 添 ! 」 對 於 Debbie 說 城 城 符 合 她 的 擇 偶 條 件 , 城 城 笑 言 : 「 呢 個 問 題 好 鬼 敏 感 , 我 邊 有 咁 好 福 氣 。 我 咁 勤 力 又 熱 愛 工 作 , 實 係 俾 人 欣 賞 , 但 好 抱 歉 , 我 暫 時 都 以 工 作 為 上 先 。 」

另 外 , 唐 季 禮 將 開 拍 電 影 《 岳 飛 》 , 指 城 城 因 國 語 差 關 係 , 另 覓 男 主 角 ? 城 城 謂 : 「 呢 個 唔 緊 要 , 郭 富 城 係 會 接 受 任 何 批 評 , 話 我 國 語 唔 好 , 都 係 佢意 見 , 呢 個 已 經 係 兩 年 前 話 題 , 而 家 都 ○ 二 年 五 月 , 再 問 再 答 已 經 過 時 , 實 在 有悶。 」

越爱越好 发表于 2002-5-5 21:48:12

:D 我想握握城城的手,更想抱抱城城!

billy 发表于 2002-5-6 00:39:51

有机会的,只要去争取~~

越爱越好 发表于 2002-5-6 00:55:48

:D 我已经争取到了机会,我是不会放过的!

渴望无限 发表于 2002-5-6 18:26:02

5555555555,为什么为什么,我也姓黄啊,城城也完全符合我的择偶标准啊,……
为什么城城不帮我洗头!!!

那我也想抱包城城,楼上的美女机会让给我吧!!!

amour04 发表于 2002-5-6 18:54:42

我也要抱抱他~~~呵呵哈~~~:cool:

越爱越好 发表于 2002-5-6 20:03:01

最初由 渴望无限 发布
5555555555,为什么为什么,我也姓黄啊,城城也完全符合我的择偶标准啊,……
为什么城城不帮我洗头!!!

那我也想抱包城城,楼上的美女机会让给我吧!!! :D 叫我美女也没有用的,我是不会放弃的啊!最多,我让你握城城握过的我的手了,拥抱就算了吧!

渴望无限 发表于 2002-5-7 15:01:56

哇……,小气!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
我才不要呢,说不定城城就是喜欢我这种类型的女生!!
到时候可别来求我!!!

弘琳 发表于 2002-5-10 12:33:36

你们两个干嘛这样嘛,大家都爱城城的,都希望能够和城城“亲密接触”的嘛!

阿SA 发表于 2002-5-11 15:11:25

喂~~~~~~
    你们先不要吵我有好消息啊.
    我今天看报纸看到:买<无限美>送那个广告的VCD啊!
    你们记得去买啊!
页: [1] 2
查看完整版本: 城城十指温柔获广告女主角欢心~~