billy 发表于 2002-7-4 12:57:45

城城亲为日本个唱编排舞蹈

郭 富 城 「 Aaron Kwok 日 本 演 唱 會 2002 」 將 於 日 本 大 阪 ( 八 月 十 四 日 ) 、 東 京 ( 八 月 十 六 日 ) 及 橫 濱 ( 八 月 十 七 日 ) 舉 行 , 已 有 七 年 沒 有 在 日 本 舉 行 個 唱 的 城 城 , 昨 日 出 席 個 唱 記 招 時 以 新 髮 型 亮 相 , 但 就 強 調 是 「 郭 富 城 頭 並 非 碧 咸 頭 」 。

城 城 表 示 : 「 今 次 日 本 演 唱 會 有 別 於 香 港 演 唱 會 , 會 有 由 我 編 排 舞 蹈 , 希 望 香 港 歌 迷 唔 好 呷 醋 啦 , 香 港 歌 迷 亦 可 以 日 本 捧 場 。 」

城 城 與 藤 原 紀 香 的 緋 聞 一 直 未 停 過 , 他 今 次 會 否 請 紀 香 欣 賞 演 唱 會 ? 城 城 說 : 「 我 未 清 楚 佢会唔会 , 如 果 佢 会 都 係 一 大 班 工 作 人 員 一 齊 , 佢 都 知 我 會 系 日 本 開 演 唱 會 , 佢 話 要 視 乎 工 作 而 定 , 我 都 覺 得 工 作 要 緊 。 ( 紀 香 會 否 上 台 唱 歌 ? ) 佢 只 係 一 個 歌 迷 , 而 唔 係 嘉 賓 。 ( 紀 香 睇 , 可 能 令 緋 聞 傳 得 更 盛 。 ) 我 唔 係 一 個 鍾 意 搞 緋 聞 人 , 外 界 要 傳 , 我 都 冇 辦 法 。 」

aaronllj 发表于 2002-7-4 17:31:13

你可以说说你那个FBI是什么证件吗?

我一直就很好奇你干嘛要贴那么一长串呢

渴望无限 发表于 2002-7-4 19:12:35

知道了记得顺便告诉我!!

渴望无限 发表于 2002-7-4 19:20:32

城城是联邦调查句的吗?

风云 发表于 2002-7-5 00:30:41

城城怎么现在这么爱把头发剪短呢?夏天太热了?

我还是喜欢他的头发长一些

billy 发表于 2002-7-5 02:20:38

最初由 aaronllj 发布
你可以说说你那个FBI是什么证件吗?

我一直就很好奇你干嘛要贴那么一长串呢

哈哈,那证件是我伪造上去的,呵~~
页: [1]
查看完整版本: 城城亲为日本个唱编排舞蹈